E-Chopper en Trabant    

09:30-09:40 
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een E-Chopper.

(Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,80 p.p.)


09:40-12:10
Na ontvangst en een korte introductie maken we ons op voor een gave toertocht op deze stoere E-Chopper. Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Ervaar de Peel op een unieke, stoere én groene manier. Bestijg een heuse E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt u langs de rand van de Peel richting Asten, Deurne en Liessel.

12:10-13:20 
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

13:20 tot 16:30
Na de unieke ervaring van het rijden in een E-Chopper maken we ons na de lunch op voor een toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende Peelhistorie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’; en dat middels een unieke vintage toertocht in een heuse Oost Duitse Trabant. Aan de hand van de Peelverhalen uit het dagboek van ‘Wippe Pier’ nemen we u mee op ontdekkingsreis naar de meest bijzondere plekjes van het Peelgebied.

Voor groepen van 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet, BBQ of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

Prijs inclusief brandstof en verzekering: € 72,00 p.p. (incl. btw)


- Minimale leeftijd voor het besturen van een trabant is 24 jaar: Rijbewijs B
- Minimale leeftijd voor het besturen van een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat en/of Rijbewijs B
- Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten