E-Choppertocht en Sloepvaren

Zie, beleef en proef het beste van twee werelden in één gemeente! ’s ochtends toer je met een E-Chopper door de Peel, daarna een heerlijke lunch en vervolgens lekker genieten op de Limburgse Maas vanuit Kessel.


09:30-09:40
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een E-Chopper.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

09:40-12:10
Na ontvangst en een korte introductie maken we ons op voor een gave toertocht op deze stoere E-Chopper. Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Ervaar de Peel op een unieke, stoere én groene manier. Bestijg een heuse E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt u langs de rand van de Peel richting Helenaveen en Grashoek.

12:10-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 tot 14:30
Op eigen gelegenheid in 18 minuten naar romantisch Maasdorp Kessel.

14:30 tot 16:30
Twee uur sloepvaren bij Sloepverhuur Limburg voor een heerlijke vaartocht met een stille, duurzame sloep over de Limburgse Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met je gezin, vrienden of collega’s een heerlijke dag van!

Kosten:

  • Prijs inclusief volle accu’s, brandstof en verzekering: vanaf € 56.60 p.p. (incl btw)
  • De huur van een sloep is €130,00 per sloep. Een sloep is geschikt voor maximaal 6 personen. Bovenstaande prijs is gecalculeerd op een sloep met 6 personen. Op basis van gevraagde aantallen, kunnen wij u de exacte prijs voor dit onderdeel afgeven.

Voorwaarden:

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat en/of Rijbewijs B
  • Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250, per boeking.
  • Borg a 150,- per sloep.
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten