E-Chopper en High Bier arrangement

14:15-14:30
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een E-Chopper.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 4,90 p.p.

14:30-17:00
Na ontvangst en een korte introductie maken we ons op voor een gave toertocht op deze stoere E-Chopper. Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Ervaar de Peel op een unieke, stoere én groene manier. Bestijg een heuse E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt u langs de rand van de Peel richting Helenaveen en Grashoek. 

17:00-19:00 uur
Met gepaste trots presenteert De Heere van Meijel de High Bier; de stoere tegenhanger van de High Tea. Breng samen met je vrienden of vriendinnen een middag of vroege avond door in de kroeg, proef onze speciaal bieren en geniet van enkele heerlijke hapjes.

High Bier bestaat uit:

  • 6 proefglazen speciaalbier
  • 3 bijpassende hapjes
  • De samenstelling van het biermenu zal per seizoen wisselen.

Voor de bob verzorgen wij een paar verrassende frisdranken of AV-biertjes

Prijs inclusief WA-verzekering: 58,00 p.p. (incl. btw)

Het is ook mogelijk om af te sluiten met een verkleinde High Bier. Hierbij serveren we 4 proefglazen speciale bieren en 2 bijpassende hapjes. De kosten van dit arrangement bedragen dan 50,50 euro p.p. De mini high bier duurt ongeveer 1 uur.

- Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten 
- Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,- 
- Minimale leeftijd voor het besturen van een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat en/of Rijbewijs B