E-Chopper en golf (pitch & put)

09:30 tot 09:40
Ontvangst bij De Heere van Meijel (Dorpsstraat 19, Meijel)


Optioneel uit te bereiden met ontvangst inclusief koffie, thee en gebak a € 6,00 p.p.


09:40 tot 12:10
Na het ontvangst maken we ons op voor de nieuwste outdoorsensatie van Nederland: Cruisen langs het kanalenstelsel op een E-Chopper! Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Ervaar de Peel op een unieke, stoere én groene manier. Bestijg een heuse E-Chopper met brede banden en hoog stuur die niet onder doet voor zijn echte ‘grote’ broer. De route brengt u langs de rand van de Peel richting Helenaveen en Grashoek. 
Wij nodigen u uit om gedurende een ± 2,5 uur durende route plaats te nemen op deze stoere E-Chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat de Peelregio te bieden heeft.
Om als groep herkenbaar te zijn krijgt u van ons echte ‘E-Chopper in de Peel’ hestjes die u gedurende de tocht mag dragen.
E-Chopper in de Peel: Een unieke activiteit, actief en gezellig met elkaar. Romantisch met z’n tweeën; gezellig met het gezin en stoer met collega’s, vrienden of familie.


12:10-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.


14:00 tot 17:00
Het tweede deel van de dag vertrekt u op eigen vervoer naar het Kapèlkeshof dat 6,3 km verderop is gelegen in Grashoek. Na een korte golfclinic mag u ook daadwerkelijk de golfbaan op. U gaat over 18 holes uitmaken wie de Tiger Woods is van uw gezelschap. Het golfspel wordt in teamverband gespeeld, de hole is het eindpunt en het team met het minst aantal slagen in de winnaar! (duur ± 2,5 uur)


Voor groepen van 21 tot 40 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangementen. Na ontvangst met koffie en gebak wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk


Prijs: € 61,90 p.p. (incl btw)