E-Chopper & Escaperoom op Wielen

09:30-09:40

Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een E-Chopper en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze unieke groene chopper.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

09:40-12:10
Na ontvangst krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u als echte stoere (groene) biker op pad met onze E-Chopper, een uniek nieuw voertuig in Nederland. Deze groene chopper met zijn brede banden en hoog stuur doet niet onder voor zijn grote ‘echte’ broers. Bij een echte biker hoort natuurlijk ook een heus hesje wat met je groep kunt dragen, deze vullen we nog aan met stoere bandanas en u bent klaar om de motoren te starten! De E-Chopper rijdt 25 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 30 km. De route die we voor u uit hebben gezet brengt u langs allerlei mooie plekken in onze Peel.

12:10-14:00
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:00 - 16:30 uur
Bij aanvang ontvangt de groep een informatiemap, een bakfiets en gewone fietsen waar het avontuur start. In de informatiemap staat alles uitgelegd; hoe je te werk gaat, waar je naar toe moet en wat de missies zijn.


Escaperoom op Wielen – De Woedende Wachters is het innovatieve vervolg op het succes van Escape Rooms. Actief bezig zijn met lichaam en geest is het uitgangspunt. Samenwerken, vermaak en uitdaging voer de boventoon. Maar in plaats van opgesloten in een kamer, ga je met Escaperoom op Wielen als team van vrienden, familie of collega’s erop uit.

Tijdens een interactieve fietstocht in een speciaal ontworpen bakfiets maken spelers op een unieke en vermakelijke wijze kennis met de omgeving. In deze bakfiets zitten zes kokers die op bepaalde punten open gaan. In iedere koker, ook wel een tijdscapsule genoemd, zit een uitdagende missie. Al puzzelend ontvouwt zich de nog onbekende route en ontdekken deelnemers bijzondere verhalen van de woedende wachters.

Los jij alle missie’s op en kom je erachter wie de verrader is onder de wachters?


Voor groepen van 15 t/m 28 personen (wisselarrangementen)

Bij groepen vanaf 15 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.


Prijs v.a. 16 jaar inclusief volle accu en verzekering: €56,40 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
• Woedende Wachters is niet geschikt voor kinderen onder de 8 en mindervalide
• Borg a 50,- per voertuig met een maximum van 250,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten