E-Chopper toertocht en Lasergamen

09:30-09:40
Uw gezelschap wordt in Meijel (Dorpsstraat 19) ontvangen. Voor vertrek wordt er uiteraard deskundig uitleg gegeven over het rijden op een E-Chopper en leert u kort iets over de geschiedenis en techniek van deze unieke groene chopper.

Optioneel uit te breiden met ontvangst koffie, thee en gebak a 6,00 p.p.

09:40-12:10
Na ontvangst krijgt u deskundige uitleg van een van onze medewerkers en gaat u als echte stoere (groene) biker op pad met onze E-Chopper, een uniek nieuw voertuig in Nederland. Deze groene chopper met zijn brede banden en hoog stuur doet niet onder voor zijn grote ‘echte’ broers. Bij een echte biker hoort natuurlijk ook een heus hesje wat met je groep kunt dragen, deze vullen we nog aan met stoere bandanas en u bent klaar om de motoren te starten! De E-Chopper rijdt 25 km per uur en met een volle accu rijdt u maximaal 30 km. De route die we voor u uit hebben gezet brengt u langs allerlei mooie plekken in onze Peel.

12:10-14:30
Na het eerste dagdeel nuttigt u optioneel een lunch bij De Heere van Meijel.

14:30-16:30
Na een heerlijke lunch(optioneel) krijgt u deskundige uitleg over het lasergeweer en hoe het spel in zijn werk gaat.
Kun jij je collega’s/vrienden/familie wel schieten? Dat komt in dit geval goed uit. Stel je eens voor: jij samen met je teamgenoten; bewapend met een arsenaal aan lasergeweren; in een dichtbegroeid bos op zoek naar de tegenpartij om deze uit te schakelen.

Na de uitleg krijg je jouw camouflage kleding overhandigd. Eenmaal voorzien van overal, helm en camouflage schmink worden de eenheden per DAF legertruck verplaatst naar het front. Eenmaal aan het front worden de wapens verdeeld; worden de grenzen bepaald; en dan kan de strijd los barsten. Tijdens drie spellen van ca. 20 minuten is het de bedoeling om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen; en daarmee het gehele gebied te veroveren. Kies je voor de aanval of stel je je strategisch op om op slinkse wijze de vijand uit te schakelen?

Voor groepen vanaf 21 t/m 40 personen (wisselarrangementen)
Bij groepen vanaf 21 personen wordt dit arrangement geboekt als wisselarrangement. Na ontvangst wordt de groep in tweeën gesplitst. De ene helft begint met een tocht met de E-Chopper, terwijl de andere groep begint met de andere activiteit van het arrangement. Tussen de middag kan optioneel gezamenlijk een lunch worden genuttigd bij De Heere van Meijel. Na de middag wordt er geruild van activiteit. U sluit de dag optioneel samen af bij De Heere van Meijel. Een diner, buffet of een borrel zijn enkele mogelijkheden om de dag samen af te sluiten.

Maatwerk voor groepen groter dan 40 personen mogelijk

Prijs v.a. 16 jaar inclusief benzine, volle accu en verzekering: € 62,90 p.p. (incl btw)

• Minimale leeftijd voor het besturen van een E-Chopper is 16 jaar: Bromfietscertificaat of Rijbewijs B
• Minimale leeftijd om deel te namen aan het Lasergamen is 6 jaar.
• Borg a 100,- per voertuig met een maximum van 500,-
• Huurvoorwaarden zijn van toepassing op beide activiteiten